Klinikai Tehetséggondozó Program 2017 tavaszi félév eredmények

Kedves Hallgatók!

Klinikai Tehetséggondozó Program 2017 tavaszi félév eredményei a következők:

Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika:

KJB71F
IPG6WE

Parodontológiai Klinika:

RM0S18
E763KI

Oráldiagnosztikai, Radiológiai:

JM01IU

Orális Diagnosztikai Tanszék Dento-alveoláris Sebészeti Osztálya:

 

FDWPI8
J4IUAB
U2M8BK
WV67X9

B9VSNN

Orális Diagnosztika Tanszék:

N5U5YE
AB9VXP

Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet : 

IV3V89
CMNIN7
N3Z5VK
V1A61Y
FMFA4U
JQ4UAG
C1QWZB
BVBP7V
JU571X
RV2EZB
W3E703
H815SE
CUYOZL
QB2JMF
I0G0EC
CUYOZL
F1Y0GA
L5UUV2
DKOO3Q
W2IHQJ
JAUNNT
YEPXIA
ZH5M6A
NOBO6L
AH5A7W
XYX6BG
E7Q08I

A munka elkezdése érdekében, kérlek vegyétek fel a kapcsolatot a klinikákkal, itt vannak a kontaktok:

Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika :  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Parodontológiai Klinika:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  

Oráldiagnosztikai, Radiológiai:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Orális Diagnosztika:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  

Orális Diagnosztikai Tanszék Dento-alv eoláris Sebészeti Osztálya:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet : Már értesítve az intézet

 

Felmerülő kérdés esetén kérlek írj a: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. -ra

 

Üdvözlettel, 

SE FOK HÖK

 

 

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.