Semmelweis Innovációs Díj

 

Pályázati felhívás a 2016. évi Semmelweis Innovációs Díj elnyerésére

 

2016-ban ismét kiírásra került a Semmelweis Egyetem Innovációs Díja, melyre bármely tudományterületről várjuk olyan TDK hallgatók, doktoranduszok és kutatók jelentkezését, akik új, innovatív ötlettel, eredménnyel vagy elképzeléssel rendelkeznek. Jelentkezni lehet egyénileg vagy csapatban is.

 

 

Kategóriák és díjak:

 

·                     a leginnovatívabb TDK munkáért – 250 ezer Ft

·                     a leginnovatívabb PhD munkáért – 500 ezer Ft

·                     a leginnovatívabb kutató munkáért – 1 millió Ft

·                     a leginnovatívabb klinikai kutató munkáért – 1 millió Ft

 

 

Benyújtási határidő:

•          2016. november 30 (szerda) 16.00

 

 

A pályázatokat kérjük a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre megküldeni. A pályázathoz szükséges a kitöltött pályázati adatlap, valamint az egyén, csapat szakmai önéletrajza(i). A pályázathoz lehetőség van képi anyagok, prezentációk, videók beágyazására, fájlként, illetve hivatkozásként történő csatolására.

A pályázatokat PDF fájlba összeszerkesztve kérjük megküldeni. A fájl nevének formátuma: SID2016_ PályázóVezetékneveKeresztneve

 

 

A kiírás teljes szövege és a pályázati adatlap az alábbi oldalon érhető el:

http://semmelweis.hu/innovacios-igazgatosag/semmelweis-innovacios-dij-felhivas

 

 

További információ kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címeken.

 

 

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.