Klinikai tehetséggondozó program 2013/2014 I. félév

Kedves IV. és V. éves hallgatók!

 

A 2013/2014 tanév őszi szemeszterében ismét meghirdetésre kerül a Klinikai Tehetséggondozó Program.

A program részletese leírását csatolva mellékelve. 

A programban a Konzerváló Fogászati Klinika, a Parodontológiai Klinika, a Fogpótlástani Klinika, a Gyerekfogászat és Fogszabályozástani Klinika, a Diagnosztika Tanszék ( FOCI Szájsebészeti részleg, Radiológia Részleg és Oráldiagnosztikai Részleg) vesz részt.

 

A Programba jelentkezni 2013. szeptember 11. 20.00-ig, a NET Hallgatói Iroda Portáján leadott jelentkezési lappal lehet. (A jelentkezési lapot az üzenet mellékleteként küldjük)

 

Programmal kapcsolatos fontos információk:

  •  A jelentkezési lapon megadott sorrend később nem változtatható!
  •  A KTPbe bekerülni egy 160 pontos szempontrendszer alapján lehet, amiből 100 pont szerezhető az eddigi tanulmányokra (50pont a kummulált átlagból és 50 pont a fogászati tárgyak átlagából jön össze) és további 60 pontot jelent egy általános fogászati teszt kitöltése. 
  • A tesztírás időpontja 2013. szeptember 13. (péntek)  16.00-18.00, helyszíne az Árkövy előadó. 

 

A tanulmányokat igazoló dokumentumokat (Neptun rendszerből kinyomtatott, valamennyi félév eredményét tartalmazó leckekönyvet valamint a tanulmányi átlagokat) 2013. szeptember 13-ig  kell leadni a NET Hallgatói Irodában.

 

Bármely jelentkezéshez szükséges adat hiányában (pl. nem teljes leckekönyv, stb) a jelentkezést sajnos nem tudjuk elfogadni.

 

A Klinikai Tehetséggondozó Programmal kapcsolatos kérdéseitekkel keressétek az évfolyamok HÖK képviselőit vagy informálódhattok a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen is.

 

Üdvözlettel:

Semmelweis FOK HÖK

 

Klinikai Tehetséggondozó Program - jelentkezési lap LETÖLTÉS

 Klinikai Tehetséggondozó Program - program leírás LETÖLTÉS

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.