Tanulmányi és Vizsgaszabályzat

Kedves Hallgatók!

 

A Tanulmányi és Vizsgaszabályzat (röviden: TVSZ) tartalmazza a tanulmányokkal és az egyetemmel kapcsolatos összes betartandó szabályt és elvárható jogot. Ez a szabályzat adja a tanulmányunk alapját, benne minden olyan információt megtalálsz, amit a tanulmányaiddal illetve előmenetellel kapcsolatban formailag kérdeznél.

 

A Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot két hallgatónk áldásos munkával érthető formába öntötte, amelyet ITT elérhetsz.

 

 

Semmelweis Egyetem Tanulámányi és Vizsgaszabályzat (2012. december 13.) LETÖLTÉS

 

Ez a Semmelweis Egyetem központi szabályzata, amely az Egyetem 3 karára, beleértve a Fogorvostudományi Kar hallgatóira is vonatkozik. 

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.