Felsőoktatási Törvény

Kedves Hallgatók!

 

A 2005. évi CXXXIX. törvény a Felsőoktatásről 2012. január elsejéig volt hatályban, 2013. január elsejéig viszont még pár rendelkezése hatályos.

Tovább »»

Semmelweis Tanévkönyvek

Kedves Hallgatók!

 

Az alábbiakban megtalálhatóak a Semmelweis Egyetem Tanévkönyvei az elmúlt évekből. Ezekben hasznos információt találhattok arra vonatkozóan, milyen tanmenetet kell neked követnetek, illetve mik voltak az adott évben a teljesítendő kritériumok. Természetesen a régebbi tanévkönyvekben leírtak nem mindig aktuálisak már, így azok csak tájékoztató jellegűek, mindig a legújabb könyv a hivatalos forrás.

Tovább »»

Tanulmányi és Vizsgaszabályzat

Kedves Hallgatók!

 

A Tanulmányi és Vizsgaszabályzat (röviden: TVSZ) tartalmazza a tanulmányokkal és az egyetemmel kapcsolatos összes betartandó szabályt és elvárható jogot. Ez a szabályzat adja a tanulmányunk alapját, benne minden olyan információt megtalálsz, amit a tanulmányaiddal illetve előmenetellel kapcsolatban formailag kérdeznél.

 

A Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot két hallgatónk áldásos munkával érthető formába öntötte, amelyet ITT elérhetsz.

 

Tovább »»

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.