• Guinness Rekord kísérlet résztvevői. - 2012. április 12.

  • Guinness Rekord kísérleten a résztvevők sora a beléptetésnél. - 2012. április 12.

  • Fogászati vizsgálat a Guinness Rekord kísérlet alatt - 2012. április 12.

  • Interdentális fogkefék, ezekkel végeztük a Guinness Rekord kísérletet - 2012. április 12.

Kari Napok 2013

Kedves Fogorvostanhallgató:)

A Hallgatói Önkormányzat szeretettel meghív Téged a 2013-as FOK Kari Napok eseménysorozatra! 

Sokat tanakodtunk, mi lenne az ideális időpont ennek a megszervezésére, végül a márciusi csonka hét mellett döntöttünk, így március 11-13-áig számos programmal készülünk számodra is!

Hétfőn 12:00-tól csütörtök hajnalig számos kihívás, megmérettetés vár majd Rátok!

A facebook oldalunkon az első naptól kezdve rejtvények fognak megjelenni előre megadott időpontokban, amik megfejtésére minden esetben 3 óra áll majd rendelkezésre. A megfejtéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre kell majd beküldenetek. Hétfőn 13:15-14:15 óráig viaszrágófelszín mintázásban mérhetitek össze tudásotokat, majd 17.00-tól a Grundon található 700 m2-es földalatti labirintusban ügyességeteket és lélekjelenléteteket is próbára  tehetitek lézerharc során!

 A keddi napon szintén lesznek rejtvények, majd a délután folyamán 18:00-tól a Vaskapu nevű helyen két versenyszámban, csocsóban és amőbában mérkőzhettek meg egymással. Az est jó hangulatát több akcióval igyekszünk megalapozni.

Szerdán a rejtvények mellett a felsőbb évesek 13:00-14:00 óráig töméskészítő, illetve csonkpreparáló versenyeken mérhetik össze tudásukat, majd az estét a FOK Felező koronázza meg, melynek idén az Ötkert ad otthont.

Ahhoz, hogy Te is része lehess ennek a fantasztikus hétnek, nem kell mást tenned, mint összegyűjtened a barátaidat, hogy 5-10 fős csapat formájában benevezhessetek a 3 napon át tartó vetélkedő sorozatban. A csapatban csak fogorvostanhallgatók szerepelhetnek, célszerűen minél több évfolyamról! A nevezéseteket (egy kontakt email címmel, amiről a megfejtésket is írjátok, illetve a csapat tagok neveivel) emailben vasárnap éjfélig küldhetitek el a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  címre.

Valamennyi próba teljesítésével értékes  pontokat gyűjthettek a csapatotok számára, melyet egy online táblázatban követhetitek majd nyomon. Az első három csapat tagjai  az élmények mellett értékes ajándékokban is részesülnek majd, valamint a szakmai versenyek első 3 helyezettjét egyénileg is értékelni fogjuk!

Nincs más hátra, mint nevezni és minél aktívabban részt venni március legmozgalmasabb és legrövidebb tanulmányi hetén!

További infókat a honlapon, a facebook oldalon és a levelezőlistákon fogjuk eljuttatni számotokra.

 

FOK Kari Napok 2013_TE OTT LESZEL!

 

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.