• Guinness Rekord kísérlet résztvevői. - 2012. április 12.

  • Guinness Rekord kísérleten a résztvevők sora a beléptetésnél. - 2012. április 12.

  • Fogászati vizsgálat a Guinness Rekord kísérlet alatt - 2012. április 12.

  • Interdentális fogkefék, ezekkel végeztük a Guinness Rekord kísérletet - 2012. április 12.

FOKtoberfest a Tündérgyárban

Avagy az év első igazi FOK-os bulija...

 

Már most úgy érzed, hogy belefásultál az évkezdésbe? :) Gyere, ereszd ki a gőzt, bulizzunk együtt egy óriásit! Hagyd, hogy újra elcsábítson az éjszaka és repítsen egészen a Tündérgyárig! ;)

 


Biztosan találkozol majd ifjú titánokkal, akik épp a Madár meghódítása után fogják fáradalmaikat kipihenni ezen a fantasztikus helyen és olyanokkal is, akik az első demók okozta felszabadultságot itt vezetik le. A zenét Dj Csonti és Dj mZ biztosítja… úgyhogy a jó társaság adott, mostmár csak

 

 Te hiányzol! ;)

Fogorvos Bankett 2012

 

SE FOK Fogorvos Bankett 2012
SE FOK Fogorvos Bankett 2012

A végzős évfolyam nevében írjuk ezt az értesítést, a 2012. junius 22.-én lesz az idei évi Fogorvos Bankett, és annak nyilvános bulija a BSeven Clubban! Mindenkit szeretettel várnak, a részleteket, alább olvashatjátok!

Tovább »»

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.