• Guinness Rekord kísérlet résztvevői. - 2012. április 12.

  • Guinness Rekord kísérleten a résztvevők sora a beléptetésnél. - 2012. április 12.

  • Fogászati vizsgálat a Guinness Rekord kísérlet alatt - 2012. április 12.

  • Interdentális fogkefék, ezekkel végeztük a Guinness Rekord kísérletet - 2012. április 12.

Programok

A Hallgatói Önkormányzat feladata többek között évközi programok szervezése a hallgatók számára.

 

Ezek közül első és legfontosabb a Fogorvosi Kari Napok, amely 2006. évben vette kezdetét. Ennek keretein belül általában vannak játékos programok, mint tanár-diák vetélkedő és közös filmnézés, viszont komoly programok is, mint tudományos előadások külön a hallgatók számára. Minden évben szokott lenni verseny a hallgatók számára, amelyben a gyakorlati tudásukat, illetve kézügyeszségüket tudják összemérni egymással. A 2012-es évben a 7. alkalommal megrendezett Kari Napokat azzal ünnepltük, hogy megszerveztük az első interdentális fogkefehasználattal elérhető Guinness Rekord Kísérletet, amely sikeres is lett.

 

A másik nagyobb rendezvény a Semmelweis Egyetem többi karának hallgatói önkormányzatával, illetve az Instruktor Öntevékeny Csoporttal együtt a Semmelweis Karnevál és a Semmelweis Tavaszi Fesztivál megrendezése. Az előbbi egy egész estés program több mint 2000 fő részvételével a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben, amelynek több neves előadó koncertje és a nemzetközi hallgatók által szervezett étkezési kultúrális kiállítása emeli a fényét. Utobbi egy két hetes rendezvénysorozat, amelynek keretein belül a Semmelweis Egyetem hallgatói megcsillogtathatják nem elméleti tudásukat is. Így minden évben megrendezésre kerül: Alkotó pályázat, Táncverseny, Szavaló verseny illetve Virtuózok Viada néven komoly zenei megmérettetés.

 

A hallgatói önkormányzat képviselői ezek mellett rendszeres szervezői az éves egyetemi Sportnapnak, a leendő hallgatók miatt képviselik az egyetemet az EDUCATIO Kiállításon, és nem mellékesen ők szervezik a Fogorvosi Kar önálló Nyílt Napját.

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.