Neptun

Itt az alábbiakban találsz pár olyan dolgot, amit jó ha tudsz a neptunnal kapcsolatban.

Továbbá a Neptun rendszer hallgatói használatával kapcsolatban ITT találtok egy letölthető segédletet!

 

EMAIL/SMS ÉRTESÍTÉS KÜLDÉS NEPTUNBÓL

A NEPTUN rendszernek köszönhetően értesítést kérhetsz minden műveletről, ami az online leckekönyvedben történik. Így ha egy vizsgajegy kerül beírásra, vagy aláírást kapsz a tárgy-ra. Minden esetben egy emailt fogsz kapni a postafiókodba. 

Ennek beállítása nagyon egyszerű. Bejelentkezést követően bal oldalt klikk a Beállítások-ra. Majd válts fület és az Automatikus Értesítésekre kattints. Ezt követően pedig bejelölheted az egyes műveleteket, hogy miről is akarsz értesítést kapni és  milyen formában.

 

 

EDDIG TÖRTÉNT MŰVELETEK MEGTEKINTÉSE

A NEPTUN rendszerben mindig visszanézheted, mikor milyen esemény történt az online Leckekönyveddel kapcsolatban ebben a félévebn. Ennek megtekintése nagyon egyszerű: Tárgyak menü > E-leckekönyv műveletek és már látod is.

 

Ha bármi olyan ötleted van, ami szerinte hasznos lenne ha felkerülne ide. Nyugodtan írj nekünk és bővítjük a listát.

 

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.