A Fogorvosképzésért Alapítvány

A felsőoktatás szűkös erőforrásai mellett, külső támogatás nélkül egyre nehezebb feladat a tehetséges fiatalok tevékenységéhez szükséges feltételek biztosítása.

 

A Fogorvosképzésért Alapítvány 2012-ben a kari hallgatói önkormányzat kezdeményezésére jött létre a Semmelweis Egyetem oktatóinak és hallgatóinak részvételével. Az alapítvány célja a mindenkori fogorvostan-hallgatók képzési feltételeinek, eszközeinek segítése és támogatása.

 

Az alapítványt itt éred el: http://www.fogorvoskepzesert.hu a "Kapcsolat" fülön minden támogatással kapcsolatos információt megtalálsz.

 

 

 

Hasznos olvasnivaló

Az alábbi cikkeket jó, és hasznos ha elolvasod, Patonai Gabriella tollából

 

 

Elsőéveseknek hasznos lehet:

 

Félévenkénti kreditek

Kedves Hallgatók!

 

Az alábbiakban letöltheted a félévenkénti kredit bontásban a fogorvos szak tárgyait.

Tovább »»

Tankönyvek, jegyzetek


Kedves Hallgatók!

 

Az alábbiakban láthattok egy listát évfolyamonként lebontva, amely tartalmazza a hivatalos kötelező, tankönyv és jegyzet gyüjteményt, illetve az ajánlott irodalmak listáját.

Tovább »»

Neptun

Itt az alábbiakban találsz pár olyan dolgot, amit jó ha tudsz a neptunnal kapcsolatban.

Továbbá a Neptun rendszer hallgatói használatával kapcsolatban ITT találtok egy letölthető segédletet!

Tovább »»

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.