Gólya Oldalak

Gólyatábor 2014 - Köszöntő

Sziasztok kedves újdonsült FOKosok!

 

Az első lépést megtettétek a fogorvossá válás felé vezető úton, ehhez nagyon gratulálunk!

 

 Az egyetemre való belépés előtt nagyon sok dolgot fogtok hallani a környezetetekben élőktől arról, hogy milyen is az, amikor az ember kicsit a saját lábára áll és rátör a szabadság, de a felelősség is. Ezekből az elmesélt élményekből is láthatjátok majd, hogy ez jónak ígérkezik, de igazán csak akkor érezhetitek át, hogy milyen jó is FOKosnak lenni, ha eljöttök a gólyatáborba, ahol mi, az instruktoraitok, azon leszünk, hogy felejthetetlen élményekkel térjetek haza!

 

Már nagyon várunk titeket!
FOKos instruktorok

 

(Klikk rá a nagyobb képért)

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.