Gólya Oldalak

Gólyatábor 2014 - A tábor

 

Kedves Gólya!

Nagyon nagy szeretettel és örömmel üdvözlünk Téged a Semmelweis Egyetem 2014-es Gólyatáborának hivatalos honlapján! Ezúton is szeretnénk gratulálni Neked az érettségikhez és a sikeres felvételihez. Mi mindannyian nagyon örülünk annak, hogy szeptembertől Te is a Semmelweis Egyetem hallgatójává válsz.

A kezdeti lépések nehezek az egyetemen, főleg egyedül. Ebben lesznek nagy-nagy segítségedre instruktoraid, akik az egyetemi életed kezdetén mindig igyekeznek az általuk szervezett programok keretein belül és kívül is hasznos információkat nyújtani Neked, épp úgy, mint az elkövetkezendő hetekben ez a honlap is teszi majd!

Itt minden fontos tudnivalót megtalálsz majd a Gólyatáborról, a beiratkozásról, a kollégiumokról, illetve a félév eleji programok útvesztőjében is segítünk majd eligazodni Neked. Bízunk benne, hogy honlapunk segítségével még izgalmasabbá tehetjük a Gólyatáborig hátralevő 3 hetet!

Ismételten engedd meg, hogy gratuláljunk a sikeres felvételihez, és nagyon nagy szeretettel várjuk a jelentkezésed a 2014-es Gólyatáborba, melynek helyszíne a Tatai Ifjúsági Tábor, időpontja pedig augusztus 25-30. Reméljük, hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel,

Bujdos Réka és Óriás Viktor
táborszervezők

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.