Diákjóléti Bizottság

 

A Diákjóléti Bizottság (DJB) fő munkaterülete a hallgatók juttatásainak elosztása. A DJB munkáját mindig a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának hatályban lévő Térítési és Juttatási Rendje szabályozza. 

A Bizottság minden szemeszterben meghirdeti a rendszeres szociális támogatás pályázati lehetőségét, a beérkező pályázatokat kiértékeli, majd egy pontrendszer alapján megállapítja a támogatások összegét. A szociális támogatás 3 részből adódik össze: hallgatói normatíva, lakhatási támogatás és jegyzettámogatás részekből. 

Ezen kívül a DJB hatáskörébe tartozik az ösztöndíjak megállapítása, melyet egyénenként mindig az előző szemeszter Ösztöndíj Indexe és az adott évfolyam eredménye határoz meg. 

Továbbá a DJB feladata a tudományos és közéleti ösztöndíjak, rendkívüli szociális támogatások, alaptámogatások megállapítása és kiosztása is.

A DJB öttagú, minden évfolyamot egy HÖK-ös képvisel. Ők az évfolyamfelelősök, akiket minden pénzügyekkel felmerülő probléma esetén kereshettek. A jelenlegi felelősök: 

1. évfolyamon: Nagy Lilien:+36 70 311-5174

2. évfolyamon: Heinrich Kevin: +36 30 691 0323

3. évfolyamon: Mohás Eszter: +36 30 597 6079

4. évfolyamon: Dobos Andrea: +36 30 953 2140

5. évfolyamon: Koncz Szilvia: +36 20 492 1302 

A Bizottság tagjai bármikor szívesen válaszolnak kérdéseitekre, 

A munkacsoport vezetője

Nagy Ádám
elérhetősége:+36 20 392 5661
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.