Munkaanyagok

A FOK-HÖK az elmúlt időszakban az alábbi témákkal foglalkozott

 

Új térítési és Juttatási rend (2012)

A 2010/2011-es tanévben sikerült a Választmánnyal majd a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának tanácsával elfogadtatnunk a legújabb térítési és juttatási rendünket, amely 2012. szeptemberétől lesz érvényes. Ennek a A 2011/2012 II. félévében felvett tárgyak képezik ennek ösztöndíjszámítási alapját. 

A változás lényegét az jelenti, hogy arányosabban oszlik el a szabadon választható tárgyaknak a beszámítása az ösztöndíj indexbe, így nem kerülnek előnybe azok a hallgatók, akik sokkal több szabadon választható tárgyat tesznek le egy félévben ellenben a kötelező ill. kötelezően választható tárgyaik nem sikerülnek a legjobb érdemjeggyel.

Ezt a dokumentumot itt éred el:

SE FOK Térítési és Juttatási Rend (2012) LETÖLTÉS

Szervezési és Működési szabályzat (2010)

A 2009/2010-es tanévben a hallgatói képviselet megújította a szervezési és működési szabályzatát, amelynek okán a 2011/2012-es tanévtől kezdve évfolyamonként 6 helyett 5 lehet, összesen a 30 helyett 25 hallgató lehet a hallgatói önkormányzat választmányának tagja. E mellett a FOK-HÖK-nek 2 alelnöke lett az egy helyett a könyebb működés végett.

 

A Fogorvostudományi Kar választmányáról készült jegyzőkönyvek kérésre megtekinthetőek, személyesen előzetes egyeztetés után a NET HÖK Irodában. Ezzel kapcsolatos szándékodat jelezd az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. -címre.

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.