Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Nyílt Nap 2015

Kedves érdeklődő!

Amennyiben érdeklődsz a fogorvoslás iránt, esetleg szívesen felvételiznél a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karára a 2016-os felvételi időszakban, akkor sok szeretettel várunk Nyílt Napunkon!

Időpont: 2015. November 13. 9:00
Helyszín: Fogorvostudományi Oktatási Centrum és Igazgatóság, 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47.

A nyílt nap során az egyetem vezetősége és a Hallgató Önkormányzat ad részletes tájékoztatást a Karon folyó képzésről, a felvételi követelményeiről. Az érdeklődőket körbevezetjük az épületben, és rövid szakmai jellegű előadásokat is hallhatnak, és egyéb meglepetésekkel is készülünk! A TELJES program végén iskolai igazolást állítunk ki a résztvevőknek!

A részletes program szervezés alatt áll, ezért kérjük látogassatok el gyakran weboldalunkra/Facebook oldalunkra ahol folyamatosan frissülnek majd információk.
Facebook oldalunk: 

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.