Educatio Kiállítás 2015

Kedves Érdeklődők!


Idén január 22 és 24 között került megrendezésre az Educatio Kiállítás, ahol a hagyományhoz híven a Semmelweis Egyetem is részt vesz kiállítóként. A Fogorvostudományi Kar külön standdal vár minden kedves érdeklődőt. A helyszínen a Hallgatói Önkormányzat képviselői igyekeznek minden felmerülő kérdésre választ adni. Kérdésért cserébe jót várj: A standhoz látogatóknak lehetősége lesz promóciós ajándékokat nyerni. Ehhez nem kell mást tenni, mint 1-1 egyszerű kérdésre válaszolni! (annyit segítünk, hogy fogakhoz és szájápolás a témakör :) )

Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)
Időpont: 2015. január 22-24. (csütörtök-péntek-szombat)
Nyitvatartás: 10-17 óra

További információ: http://kiallitas.educatio.hu/

Mindenkit sok szeretettel várunk!

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.