Klinikai Tehetséggondozó Program 2017 / tavaszi félév

Kedves IV. és V. éves hallgatók!


A 2016/2017 tanév tavaszi szemeszterében ismét meghirdetésre kerül a Klinikai Tehetséggondozó Program.
A program részletes leírása a csatolmányban található. 

A programban előreláthatóan 25 hallgató vehet részt: 
Parodontológiai Klinika:  2 db V. éves
Oráldiagnosztikai, Radiológiai2-2 hallgató
Orális Diagnosztikai Tanszék Dento-alveoláris Sebészeti Osztálya: 5 fő
Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika 2 hallgató
Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet 12 hallgatót A létszámok esetleges változása esetén minden jelentkezőt írásban értesítünk.

A Programba jelentkezni 2017 február 10 . 14.00-ig, a NET Hallgatói Iroda Portáján leadott jelentkezési lappal lehet.
(A jelentkezési lap az üzenet mellékletekében található)

Programmal kapcsolatos fontos információk:
-A jelentkezési lapon megadott sorrend később nem változtatható!
-A KTPbe bekerülni egy 160 pontos szempontrendszer alapján lehet, amiből 100 pont szerezhető az eddigi tanulmányokra (50pont a kummulált átlagból és 50 pont a fogászati tárgyak átlagából jön össze) és további 60 pontot jelent egy általános fogászati teszt kitöltése. 
 
A tesztírás időpontja a 2. oktatási héten lesz csütrtökön fél 3tól, helyszíne az Árkövy előadó. Amennyiben az időpont változna a hallgatóság  hét elején értesül róla.
 
A tanulmányokat igazoló dokumentumokat( Neptun rendszerből kinyomtatott, valamennyi félév eredményét tartalmazó leckekönyvet valamint a tanulmányi átlagokat) 2017 február 10-ig kell leadni a NET Hallgatói Centrum 3. számú Irodájában.
 
Bármely jelentkezéshez szükséges adat hiányában (pl. nem teljes leckekönyv, stb) a jelentkezést sajnos nem tudjuk elfogadni.
 
 
SE FOK HÖK
 
 

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.