Gólya Oldalak

Gólya Köszöntő

Kedves FOK-os Gólya!

 

Először is sok szeretettel gratulálunk Neked a sikeres felvételidhez:

 

 Légy üdvözölve a Semmelweis Egyetem - Fogorvostudományi Karán!

 

Minden csak most kezdődik el! Várhatóan ez lesz életed legizgalmasabb, legváltozatosabb és legszórakoztatóbb időszaka, persze sokszor nem lesz egyszerű, de ez nem az az Egyetem, ahol ingyen adják a diplomát.

A változások általában csöndben, lassan történnek az életben, mégis van néhány igen ritka pillanat, amikor legbelül Te is érzed: „igen, mostantól tényleg más lesz minden!”. Akarva-akaratlanul egy teljesen új szakasz kezdődik az életedben - egy másik világ, egy új rendszer, új emberek, új helyszínek, ismeretlen helyzetek... ez az Egyetem, és mostantól te ennek a része vagy, mint fogorvostanhallgató ( FOK-os ;) )!

Ahhoz, hogy már nyáron elkezdhess felkészülni erre az időszakra, összeállítottunk Neked egy kisebb hasznos tanácsokat és információk gyűjteményét tartalmazó weboldalt, amelyen jelenleg is tartózkodsz! Igyekeztünk minden olyan lényegeset megemlíteni, amire egy friss egyetemistának csak szüksége lehet nálunk, viszont fontos, hogy oldalunk nem tartalmaz minden információt, így érdemes minden fellelhető infót is elolvasnod, főleg, amit majd abban a bizonyos borítékban postázunk néked ajándékként! :)

Ezúton szeretnénk a Semmelweis Egyetemhez sok sikert, a Gólyatáborhoz és weboldalunkhoz pedig jó szórakozást kívánni!

PS: Bármi problémád, kérdésed adódna ne félj kérdezni minket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címeken!

 

SE FOK HÖK

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.