Statisztika

Látogatók
20863
Cikkek
311
Cikkmegtekintések találatai
604625

A fogorvossá válás utolsó lépcsőfoka

Fogorvosok avatása a Madách Színházban

2013. július 6-án különleges alkalomból gyűltek össze a végzős hallgatók a Madách Színház épületében: délelőtt került sor orvossá avatásukra. Az eseményen részt vettek az Egyetem és a Kar elnökségében helyet foglaló vezetők is – az eseményt személyesen Prof. Szél Ágoston rektor úr nyitotta meg.

2013-ban 131 fogorvosjelölt avatása történt meg: 81 magyar, 37 angol és 13 hallgató német nyelven végezte tanulmányait. 16-an summa cum laude, 98-an cum laude, 17-en rite minősítéssel szerezte meg a fogorvosdoktori címet.

Az eskütétel után a Kar dékánjának és a Rektor Úrnak az avató szavai következtek, majd a doktorjelöltek egyesével a színpadra lépve kézfogással erősítették meg a doktorrá avatást.

A Balogh Károly Emlékérem és Jutalomdíj átadása követte az eseményeket, melyet Trimmel Bálint nyert el, és vehetett át az elnöki asztalnál. Ezután a Máthé Gyula díj átadása következett, melyben Varga-Homola Zsuzsanna és Trimmel Bálint részesült.

A köszöntők után Dr. Szél Ágoston rektor úr zárta az ünnepi Szenátusi ülést.

Ezúton is gratulálunk a frissen avatott orvosoknak, valamint a díjazottaknak, és munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.