Statisztika

Látogatók
20862
Cikkek
311
Cikkmegtekintések találatai
604583

Bulvár Cikkek

A leghíresebb fogorvos DJ

Nem minden fogorvos marad a szakmájánál, hanem van, hogy az élet legkülönbözőbb területeire veti őket a sors, nem véletlenül. Erre kevesebb jobb példát találni, mint Dr. Alban, svéd dj munkássága.

 

Dr. Alban 1957. augusztus 26-án született. Stockholmban, a svéd zeneiparban tevékenykedik mint előadó és producer. Ő üzemelteti az dr-records lemezkiadót, mely az ő lemezeit is kiadja. Zenéiben az eurodance, hip-hop, reggae és dancehall stíluselemek keverednek. – írja a wikipedia.Dr. Alban James Brown és Fela Kuti zenéin nőtt fel. 23 éves korában elvégezte az orvosi egyetemet, és fogorvos lett. Svédországban tevékenykedett orvosként, közben DJ-ként dolgozott a stokholmi Alphabet Street Klubban.

Tovább »»

Önkeverő edényt fejleszt egy japán fogász

Érdekes, mire képesek a fogorvosok, egy ma megjelent cikk alapján sok minden eszünkbe juthat miközben egész nap csak fúrunk faragunk. Képesek lehetünk akár a főzés forradalmasítására is? Talán kiderül az index.hu cikkéből, íme a bevezető.

 

Kuru-kuru nabe, vagyis körbe-körbe edény a neve annak a találmánynak, ami kis túlzással forradalmasíthatja a konyhai eszközök világát. Egy japán fogorvos dolgozta ki azt a főzőedényt, ami emberi beavatkozás és fakanál nélkül intézi a keverést: a speciálisan kiképzett forma ugyanis a forrásban lévő leves áramlásait körkörös mozgásba tereli. 

Tovább »»

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.