Statisztika

Látogatók
20863
Cikkek
311
Cikkmegtekintések találatai
604625

Tudományos Cikkek

A dohányzás és az alkohol mellett a HPV vírus is okozhat torokrákot

Összesítve a szájüreg, a garat és a gége rosszindulatú daganatos megbetegedéseit Magyarország a világ élmezőnyében, Európában pedig első helyen áll. Évente csaknem 6000 ember betegszik meg emiatt, négyszer több férfi, mint nő – erre hívja fel a figyelmet dr. Tamás László, a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika igazgatója.

A teljes cikket ezen a linken találjátok : semmelweis.hu

Növeli a daganatok kockázatát az ínybetegség és a HPV

Az állandósult ínybetegség és a humán papillomavírus (HPV) együttesen valószínűleg növelik a fej és a nyak területeinek daganatos elváltozásaira való hajlamot - állítják amerikai kutatók.

 

Tovább »»

A dentoalveolaris sebészet és a fogszabályozás együttműködésének lehetőségei gyermek- és ifjúkorban

Az alábbiakban a Dental Hírekben - X. évfolyam 3. számában megjelent cikket teszünk számotokra elérhetővé,


Az orvostudomány rohamos fejlődésének egyik következménye, hogy a betegségek diagnosztikájában és az eredményes kezelésben egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző szakterületek képviselői, azaz egyre fontosabb, gyakran elengedhetetlen a teammunka.

 

Tovább »»

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.