Statisztika

Látogatók
21521
Cikkek
311
Cikkmegtekintések találatai
611057

Nyílt nap a Fogorvostudományi Karon 2016

Kedves érdeklődő, jövő Semmelweis Hallgatói!

A hallgatói Önkormányzat Idén is megrendezi a Fogorvostudományi Kar Nyílt Oktatási Napját.

Gyertek el hozzánk és vegyetek részt velünk együtt egy kalandba, melynek során hallhattok az egyetemről általánosságban illetve specifikusabb témakörökben mint fogászati anyagtan, fogszabályzás, esztétikus fogászat.

A helyszínen kaptok egy részletesebb tájékoztatót az egyetemünkről illetve feltehetitek az összes kérdéseteket nekünk az előadások közti szünetekben.

Kérlek benneteket, hogy habár a hivatalos megnyitó 9:00 kor kezdődik, ennek ellenére korábban érkezzetek, hogy időben tudjunk kezdeni. A rendezvény 13:00 ig tart.

A facebook eseményt ide kattintva érhetitek el.

SE FOK HÖK

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.