Statisztika

Látogatók
20862
Cikkek
311
Cikkmegtekintések találatai
604574

Magyarok között a második, a világranglistán az 532. a Semmelweis Egyetem

A második legjobb magyar felsőoktatási intézmény lett a Semmelweis Egyetem az URAP rangsorban, míg a világranglistán az 532. helyet szerezte meg. Az egyetemhez érkezett hivatalos értesítés kiemeli: a törökországi Middle East Technical University által összeállított rangsor 2500 felsőoktatási intézményt vizsgál kizárólag a tudományos teljesítményt mérő objektív adatok alapján. A tudományos előadásokon, publikációkon és nemzetközi együttműködés minőségén alapuló rangsort először 2010-ben készítették el. A vizsgált hat mutató a tudományos publikációk száma, az idézettség, vizsgálják a tudományos produktivitás fenntarthatóságát, folyamatosságát az összes elérhető tudományos irodalom, konferenciaanyag, előadás-dokumentáció alapján, azoknak az újságoknak az impakt faktorát, amelyekben az eredeti és az idézett közlemények megjelentek, valamint azt, hogy az összes tudományos publikáció mekkora része született külföldi egyetemekkel együttműködésben.

A cikk forrása: semmelweis-egyetem.hu LINK

SEMMELWEIS Linkajánló

Semmelweis Egyetem - Főoldal Semmelweis Egyetem - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete Semmelweis Egyetem - FOK Oktatási Centrum KönyvtárInstruktor Öntevékeny CsoportA Semmelweis Egyetem öregdiákjait összefogó szervezet Szinapszis - A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja SotePédia - az egyetem összesített tudástáraSemmelweis Kiadó

Kik vagyunk mi?

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának képviselői vagyunk. Képviseljük a hallgatók érdekeit, részt veszünk a hallgatókat érintő szabályok meghozatalában. Segítünk az ösztöndíj számításban, különböző hallgatókat érintő rendezvényeket szervezünk.

Elérhetőségünk

Kapcsolódj hozzánk

Elérhetsz minket ezeken a csatornákon.